Hallo allemaal

Graag wil ik mij voorstellen aan jullie. Toch fijn om te weten wie je voor je hebt als we gaan kennismaken, iets wat ik overigens super leuk zou vinden!

Mijn naam is Barlin Warsame, 33 jaar & 5 jaar gelukkig getrouwd met mijn grote liefde en sinds 1,5 jaar mama van een lief, knap en ondeugend zoontje Noah. Mijn ouders zijn circa 27 jaar geleden gevlucht vanuit Somalië i.v.m de burgeroorlog. Dus ik ben niet hier geboren maar wel opgegroeid in het prachtige Friesland tot mijn 12e levensjaar.

Ik ben sinds 5 jaar fulltime ondernemer als coach in de relatiemarketing branche wat ik met ongelofelijk veel plezier en passie doe. Mijn voorgeschiedenis is medisch, ik heb een aantal jaren gewerkt als klinisch verloskundige in het ziekenhuis.

Als klinisch verloskundige heb ik honderden medische bevallingen mogen begeleiden en de pracht van moeder natuur dagelijks van dichtbij mogen meemaken. Wat heb ik ONTZETTEND VEEL RESPECT en BEWONDERING gekregen voor vrouwen en de kracht die zij bezitten om een nieuw leven op de wereld te zetten. Diepe buiging!

Hoe bijzonder is het voor mij om nu als mama ook die emoties en gelukzaligheid te mogen ervaren? Nou heel bijzonder kan ik je vertellen!

Echter ondanks dat ik mijn werk met veel liefde, passie en plezier deed kwam ik erachter dat ik toch meer dromen en doelen heb en dat ik een ander voertuig nodig had om deze te realiseren. Best dapper om het roer zo radicaal om te gooien en op zoek te gaan naar je eigen geluk, al zeg ik het zelf. Zeker als je een goed betaalde baan met een vast inkomen hebt, in vergelijking met het onzekere bestaan van ondernemerschap, althans zeker in het begin. Maar je hebt maar 1 leven en daarin ben ik van mening dat je écht voor je eigen geluk moet gaan ook wanneer dit betekend dat je uit je comfortzone moet komen. Ik zie het zo; I NEVER LOSE. I EITHER WIN OR LEARN. En leren heb ik zeker moeten doen met heel veel vallen en opstaan.

Mijn passie om anderen te coachen, begeleiden en bewust te maken van hun eigen kracht vind ik waanzinnig mooi en geeft mij heel veel voldoening. Vooral voor vrouwen en moeders. Wat zijn vrouwen toch bijzondere en krachtige wezens, hun innerlijke wijsheid, intuïtie, zorgzaamheid maar ook hun kwetsbaarheid maakt ze zeer speciaal in alle opzichten.

 

Mensen, wat een genot en eer om de mama te mogen zijn van dit lief klein mensje dat mijn hart vervuld met oh zo veel liefde. De liefde die ik voel voor dit klein wezentje is van ongekend en ongeëvenaard niveau. Ik herinner mij dat tijdens mijn zwangerschap ik mezelf wilde voorbereiden op zijn komst. Maar hoe doe je dat? En wanneer ben je ‘genoeg’ voorbereid? Je zou denken dat ik na al die bevallingen de antwoorden hierop zou weten.. Nou niks is minder waar. Moeders begeleiden en moeder worden is toch NIET hetzelfde.

 

Dit is het moment geweest dat ik voor het eerst beroep deed op de “mama community” voor vragen over de ‘baby uitzet’ tot wat doe je bij doorkomende tanden, niks is te gek of raar of een andere moeder heeft dit meegemaakt. Ik vind het bijzonder om te zien hoe vrouwen- mama’s zich verenigen als het gaat om kind en opvoeding. Bijzonder om te ervaren dat er een behoefte leeft om van elkaar te leren en in een wereld waar niet perse goed of fout op de voorgrond staat maar eerder elkaar te horen, begrijpen en helpen. I love it! Want soms is het even nodig om te horen hoe anderen omgaan met het moederschap, ambities & doelen maar óók de tegenslagen en obstakels waar we allemaal wel eens tegen aanlopen. Baby&You is hét platform om dit met elkaar te delen en om elkaar verder op weg te helpen.

 

Voor iedereen die de tijd heeft genomen om mijn verhaal te lezen DANK JE WEL en welkom op dit platform.

Liefs,

Barlin

Oprichtster Baby&You