Naast deze geweldige mama’s en mama’s to be hebben wij een reeks van experts op het gebied van kinderwens, zwangerschap, bevalling, opvoeding en baby-kind voor jullie klaar staan. Waarom? Heel simpel. Eenmaal moeder of in proces van moeder worden kom je wel eens in situaties terecht waar je heel graag door de bril van een expert zou willen kijken. Daarom zijn wij ook ontzettend trots en blij dat deze experts op een laagdrempelige manier tips en tricks met ons zullen delen door middel van blogs en vlogs. Hoe waardevol is dit om deze 2 werelden samen te brengen buiten de spreekkamer.

Deze content zal hedendaagse onderwerpen behandelen, de diversiteit in de onderwerpen is vaak een weerspiegeling van wat wij meemaken, vandaar de naam Baby&You. Hoe onafscheidelijk jij en jouw kleine waren tijdens de zwangerschap (letterlijk) gaat deze zorg na de bevalling door, alleen nu met een mini mensje in je armen. Help! En hoe prachtig en wonderbaarlijk het moederschap ook is, het gaat natuurlijk niet altijd van een leien dakje.

Sterker nog ALLES verandert en jij dus ook als vrouw, individu en moeder. Deze veranderingen en mijlpalen maken wij als moeders allemaal mee. Hoe mooi zou het zijn om elkaar hierin te helpen, inspireren en te steunen. Persoonlijk ben ik het helemaal eens met het Afrikaanse gezegde; it takes a village to raise a child. Tenslotte opvoeden doe je niet in je eentje maar met meerderen, direct of indirect.

Zwangerschap, kraamtijd, opvoeding, voeding, werken, en ondernemen zullen allemaal aan bod komen. Echter ook de minder besproken thema’s zoals verminderde vruchtbaarheid, eenzaamheid, onzekerheden, postpartum depressie, “ anders” moeder worden en de moeilijke momenten van het moederschap gaan wij niet uit de weg. Als wij vrouwen, moeders hier bij kunnen helpen is onze missie geslaagd.

Je vindt op Baby&You wekelijks nieuwe blogs geschreven door mama’s en experts. Daarnaast is er elke zaterdag weer een nieuwe vlog beschikbaar op YouTube. Lees en kijk je mee? In de toekomst zal Baby&You ook moeder empowerment events organiseren gegeven door verschillende power moms en experts. Dus een hoop te bespreken en te delen. Let’s connect ladies.

Met liefde, Barlin