Verse baby tot peuter hap, Jammie!

Hey Hallo!

Mijn naam is Laura en ik ben moeder van een kleine boef Niec! (2 jaar)
Ik ben HAP gestart naar aanleiding van mijn eigen ervaringen m.b.t. negatieve ervaringen met vaste babyvoeding en het ‘smakeloze’ gemak.
Als werkende moeder wil je naast je drukke leven van alledag dat je kindje gezond en vers te eten krijgt.
Je kunt ervoor kiezen elke dag een potje uit de supermarkt te kopen, maar serieus hoe vindt jij dit zelf smaken en ruiken?
Ik heb er daarom direct voor gekozen alles vers te maken.
Naast een drukke baan, huishouden en het moederschap kan het wel eens knap lastig zijn ook nog eens apart verse prakjes voor je kleine te maken.

Hoe doen andere carrière moeders dit?
Zo is het idee voor ‘HAP verse baby- tot peuterhap’ ontstaan!
Aangezien ik geen toekomst voor mij zag bij mij destijds huidige werkgever heb ik de stap genomen hier te stoppen en mij te focussen op het concept van HAP!
En ik zal direct heel eerlijk zijn, deze stap zet je ook niet zomaar, hier is dan ook wel veel aan voorafgegaan om ten slotte deze beslissing te nemen.
Mijn grootste verandering naast moeder worden is wel geweest dat na mijn zwangerschapsaankondiging mijn contract daardoor niet meer is verlengt naar een vaste aanstelling..

Met veel moeite en strijd zette ik mij over deze moeilijke periode heen om toch nog zo veel mogelijk van mijn laatste maand zwangerschap te kunnen genieten, voor zover genieten voor mij in het woordenboek stond..
In mijn kraamperiode was ik vervolgens volop bezig met het zoeken naar een nieuwe baan. Deze kwam al snel op mijn pad en de rest is geschiedenis.
HAP begon te ontstaan!

Mijn doelen met HAP?
– Het moet vers zijn, daarom is afname alleen op bestelling mogelijk.
– Het moet smaakvol zijn, vandaar dat ik werk met een gerenommeerd chef-kok en verse producten.
– Het moet rouleren, de gerechten zijn seizoengebonden waardoor er alleen met seizoensproducten gewerkt wordt.
– Het moet betaalbaar zijn en blijven, hierdoor kunnen alle hardwerkende ouders profiteren van gemak met een vers en smaakvol prakje voor hun kindje!

Wat mij inspireert aan de pagina van Baby&You is dat je hier als ouder voor alle vragen terecht kunt! Daarnaast vind ik de initiatiefneemster Barlin van deze pagina ook super inspirerend; een vrouw, moeder, onderneemster met medische kennis die verschillende experts verzameld van elk vakgebied en daarnaast het gevoel wat moeders samen delen, leidend laat zijn.

Vanwege mijn Horeca ervaringen en opgedane kennis in voeding heb ik mij nu ook verder ontwikkeld in de voeding voor kleine baby’s tot kinderen. Dit is super interessant en haal ik mijn kennis uit verschillende bronnen, met maar één doel, mijn kindje gezond, puur en lekker eten te geven, zodat het pure kinderlijfje een goede en sterke basis meekrijgt voor zijn verdere ontwikkeling.
De gerechten die ik ontwikkel met HAP worden dan ook met deze gedachten gecreëerd, “zal mijn kindje dit lekker vinden en is het gezond en goed voor de leeftijd waarvoor ik het bereid?”. Als moeder weet je tenslotte wat het beste is voor je eigen kind. Zo zie ik het ook voor de kindjes en ouders waarvoor ik HAP maak.

De kennis, tips en tricks omtrent kidsfood als moeder deel ik dan ook graag op de pagina van Baby&You.

Tot HAP!

www.lekkerhap.nl
Liefs Laura!

 

Dit bericht is gepost in BLOG. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *