Persoonlijk vind ik het als (nieuwe) moeder fijn, handig en vooral makkelijk om te leren van deze ervaren dames. Immers diploma ‘moeder zijn’ heb ik nooit ontvangen. Je kan alle voorbereidingen treffen die er zijn, maar de realiteit is; een moeder wordt je wanneer je moeder wordt. Denk jij hier ook zo over, dan heet ik je welkom bij Baby&You.

 

Het begin.

Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik het dr. Google virus te pakken. Ik had opeens een enorme dorst naar informatie over alles wat te maken heeft met het moederschap. Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op de kraamperiode, de slapeloze nachten, de borstvoeding, hoe maak ik het huis babyproof, hoe hoe hoe??? Ik bespaar jullie mijn resterende 101 vragen want je snapt waar ik naar toe wil gaan. Ik wilde graag tips en tricks, van andere moeders, maar zeker ook van experts op het gebied van moeder en kind. Ik vond geen platform dat bij mij paste, waar ik zowel deze moeders tegen kwam als ‘vak’ experts die op een leuke en laagdrempelig manier hun kennis delen. Kort en krachtig en lekker voor de ‘buis’ (achter mijn laptop haha). Toen Noah 14 maanden oud was besloot ik dat het tijd was om hiermee zelf aan de slag te gaan. En 4.5 maand later is het Baby&You platform geboren.

Baby&You kortingskaart

Ook gaan wij een speciale unieke kortingskaart lanceren, die landelijk dekt, waarmee mama’s en papa’ s & jonge gezinnen ontzettend veel korting kunnen krijgen op alledaagse producten juist voor onze doelgroep. Binnenkort meer hierover.