Beste lezers,

Ik ben Denise Edwards, 33 jaar, en moeder van 2 prachtige gezonde zonen, Jairo van 7 jaar en Jermain-Manoah van 3 jaar.
Niet alleen ben ik moeder, ik ben ook onderneemster, al bijna 14 jaar draai ik met heel veel passie en plezier een kapsalon
gespecialiseerd in het knippen van kinderen.

Mensen laten ‘’shinen” (en kinderen in het bijzonder) is dan ook echt waar wij voor staan. Wij werken met de ‘’happy-knip methode’’ dat is knippen, stylen, en een leuk cadeautje. Waarbij kinderen in een mooie auto, of op een motor mogen zitten. Daarmee is het knippen altijd een feest als je bij Coccinelli bent geweest!

Naast het knippen en kleuren met producten op natuurlijke basis, zijn wij de salon voor bruids-feestkapsels. Wij verzorgen de visagie en komen ook aan huis. In onze schoonheidssalon (op de 1e etage) zijn moeder/dochterarrangementen, bruidsarrangementen en uiteraard losse behandelingen te boeken, zoals epileren en verven van wenkbrauwen. Super handig tijdens een knip-kleurbehandeling, of als je kleintje geknipt wordt.

Ben je op zoek naar de leukste kapsalon van Vianen voor kinderen? (Wij hebben de Award voor leukste en beste kapper 2018 en 2019 gewonnen) kom dan eens een kijkje nemen. Vooral voor deskundig advies over haar/hoofdhuidproblemen, kapsels, & kleuringen nemen wij graag de tijd voor vragen.

Coccinelli
Keizerstraat 2a
4132 BA Vianen
0347343444
www.coccinelli.nl

Mijn naam is Rachel Vaarnold en ik kom uit Rotterdam. Zojuist heb ik de eerste baby spa van Rotterdam opgericht: Puur Baby Spa & Wellness.

Bij Puur Baby Spa & Wellness staat de wellbeing van ouders, baby’s en kinderen centraal. In de baby spa worden baby’s verwend met hydrotherapie (floaten) en babymassage. Samen met je baby puur genieten en ontspannen op een unieke manier in een veilige, schone, huiselijke en rustgevende omgeving waar persoonlijke aandacht voorop staat. Het water is gezuiverd en tussen de 35-37 graden. Wij maken enkel gebruik van natuurlijke producten zonder schadelijke stoffen en chemicaliën, alleen het beste voor je baby. Naast het genieten van elkaar biedt het talloze gezondheidsvoordelen en vermindert het fysieke ongemakken bij je baby.

Puur Baby Spa & Wellness geeft ook workshops en lessen baby, peuter en kleuter massage- en yoga.
Puur ontspannen voor jou en je baby!

Puur Baby Spa & Wellness
Prins Hendrikkade 121b
3071 KK Rotterdam
www.puurbabyspa.nl

Mijn naam is Sara, een creatieveling uit Amersfoort. Onder de naam sara.anne studio maak ik graag mooie dingen. Of het nu gaat om illustraties, portretjes, kaarten of andere speciale items: ik word er blij van. Ik ben gek op zachte kleuren en lieve ontwerpen en dit is terug te zien in mijn stijl. Het is mijn missie de lichtpuntjes in het leven te vieren door mooie illustraties, kaartjes en maatwerk. Met aandacht en héél veel liefde gemaakt, om zo te inspireren de mooie momenten met vrienden en familie te delen.

Met sara.anne studio tover ik graag een glimlach op je gezicht! De items die je in de webshop vind zijn herkenbaar, vrolijk, een klein beetje eigenwijs en hopelijk een lichtpuntje. Gemaakt, speciaal voor jou
Naast de eigen ontwerpen van sara.anne, vind je onder petit goodies ook items van andere (kleine) ondernemers voor je kleine spruit. Kleinschalig en met liefde gemaakt.Mooi om naar te kijken én nog leuker om mee te spelen. Persoonlijk bij elkaar gezocht, voor een uniek aanbod.

thnx

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR JOUW KLEINTJE.
Elk seizoen gaan wij op zoek naar de nieuwste trends. Winkelt jou eigenwijsje al liever zelf? De collecties zijn variërend voor hippe meiden en stoere jongens. Met de leukste accessoires maak je, je outfit compleet. Sinds de verhuizing verkopen wij ook tienermode. In de winkel is een doorgang met NOW- fashion. Daardoor kun je vrijwel altijd slagen. Want zit het bij ons te klein, dan kun je naar de buren.

Voor de mom to be is er comfortabele en trendy zwangerschapskleding, deze kun je eindeloos combineren. Ook kun je bij ons terecht voor originele cadeautjes en de aankleding van je kinderkamer.
Nieuwsgierig?

Tot snel bij Kids by Mom.

Kerkstraat 21 a
3882 BM Putten
0624874471
info@kidsbymom.nl
Www.kidsbymom.nl

Studio Hester
Mijn naam is Hester van de Belt. Na mijn studie fotografie aan de Gerrit Rietveld Academie heb ik mij toegelegd op portretfotografie met als specialisatie het portretteren van Kinderen.
Kinderen zijn net mensen, en zo fotografeer ik ze het liefste. Door me te verdiepen in je kind en verder te kijken dan een beleefde glimlach maak ik een treffend portret waar je niet snel op uitgekeken raakt. Mail of bel of bezoek mijn website voor meer informatie.